Skip to content

Fotopresentaties

Voor u samengesteld door onze grafisch vormgevers

Herinneringen sfeervol in beeld gebracht

Verzorging muziek en beeldpresentatie tijdens het afscheid

Foto’s van vroeger, herinneringen aan mooie momenten, samen onder begeleiding van lievelingsmuziek; beeld en geluid zeggen soms meer dan duizend woorden.

Bij afscheidsbijeenkomsten worden de foto’s vaak één voor één in een statische presentatie getoond. Uitvaartzorg Hans Raaijmakers kan echter voor u fotopresentaties verzorgen waarbij een harmonieus samenspel van muziek en subtiel bewegend beeld wordt gecreëerd. Dat geeft het geheel nét dat beetje meer dynamiek en sfeer om de overledene op een waardige en persoonlijke manier te herdenken.

U hoeft slechts aan te geven welke muziekstukken u wenst en de fysieke en/of digitale foto’s bij ons aan te leveren. Desgewenst kunnen we fysieke foto’s voor u scannen. We bespreken uw wensen, zorgen dat de muziekstukken in ons bezit komen en dat de foto’s bij de juiste muziekstukken worden ingedeeld. Wij zorgen ervoor dat de bestanden worden aangeleverd en getest bij de locatie van de afscheidsdienst. 

Deze service heeft voor nabestaanden veel voordelen:

  • U hoeft zelf geen CD’s meer bij elkaar te zoeken of de muziek te downloaden
  • Geselecteerde foto’s uit oude fotoalbums kunnen we voor u inscannen
  • U hoeft niemand te zoeken die een fotopresentatie voor u kan samenstellen
  • U hoeft de bestanden niet meer zelf naar het crematorium of andere uitvaartlocatie te brengen
  • Door onze nauwe samenwerking met het crematorium worden fouten voorkomen
  • De door ons aangeleverde beeldpresentatie sluit naadloos aan op de muziekstukken

Hieronder vindt u enkele korte impressies van fotopresentaties, zoals wij die kunnen maken.

Nostalgische fotopresentatie

Foto’s van voor het digitale tijdperk hebben voor veel mensen erg veel charme. De foto’s met de kadertjes, de kleine krasjes en barstjes, vaak zwart/wit uit een tijd waarin mensen zorgvuldig moesten kiezen welk moment ze op hun fotorolletje wilde vastleggen.

De kindertijd, trouwfoto’s, de gezellige feestjes van vroeger; een mooie fotopresentatie kan u weer even meenemen naar uw herinneringen uit lang vervlogen tijden.

Fotopresentatie met bewegend beeldmateriaal

Hield uw overleden dierbare van de natuur of was er een favoriete vakantiebestemming of andere passie? Laat het ons weten en onze vormgevers zoeken bijpassende beelden om nog meer sfeer in de presentatie te verwerken.

U hoeft zich geen zorgen te maken dat uw aangeleverde foto’s verloren raken in een veel te drukke videoclip. Met onze jarenlange ervaring weten we de juiste balans te creëren waarin de foto’s de meest centrale plek innemen.